Crispi_SCO-4597.jpg

Turmulighetene i Vang og omland er uendelige, sommer og vinter. Både i nærområdet, fjelldalene med fjellvann rundt,- og innover i Jotunheimen Nasjonalpark. Tyin og Eidsbugarden er under en time unna med bil. Om vinteren går de helt spesielle beltebilene fra JVB i rutetrafikk fra Tyin til Eidsbugarden, hvor også Vinjerock arrangeres hver sommer.

Fjellbygda Vang byr på et rikholdig aktivitetstilbud som hyttefolket vårt er velkomne til å ta del i. Sist i rekken er Vangshallen, med en kjempeflott innendørs klatrevegg. Den er i bruk så å si alle dager i uka. Sjekk www.vangivaldres.no.

Fra hytteområdene på Grindafjell kan du stake deg ut i 45 km i flotte løyper i fjellbjørkeskog og høgfjell. Løypene er kopla på nettet mot Syndin og Vaset, så her er langturpotensialet stort med videre 120 km løyper. Med praktfulle fjellområder med storslåtte vidder, løyper på 1000 moh og utfordrende fjelltopper opp mot 1900 moh er dette ett eldorado for skientusiaster. Klikk her for bildeserier fra Grindafjell Løypelag og andre skiløyper i Vang kommune. For de som ønsker å ha et alpinanlegg med gode nedfarter i nærheten, er Tyin-Filefjell med sine skiheiser og nedfarter ca. en drøy halv times kjøring unna fra hyttene. Ønsker du shopping på en destinasjon, er Beitostølen en fin kjøretur på ca. 45 minutter unna. Vil dere ta med besøkene på tur og oppleve vestlandet, er Lærdal i Sognefjorden via Tyin og industrisamfunnet Årdal en kort dagstur med mye opplevelser og kontraster. Vi må også nevne rutebåten fra Eidsbugarden til Bygdin sommerstid.